A tanúsítvány pecsétjét közvetlenül a megrendelés részleteinél kapja meg

(2021. 5. 20.) Egyszerűsítettük a hitelesítő hatóság pecsétjének (CA Seal) megszerzését. Mostantól a pecsét HTML kódját közvetlenül a tanúsítvány megrendelésének oldalán megszerezheti. Engedélyezheti vagy letilthatja a Smart Seal kiegészítő szolgáltatásait is, amely a prémium Secure Site tanúsítványok kiváltsága.

Hogyan szerezhető meg a hiteleső hatóság pecsétjét az ügyfélfiók adminisztrációjából?

Minden SSL/TLS tanúsítvány magában hordozza a CA-pecsét megszerzésének és kiadásának lehetőségét a webhelyén (az egyetlen kivétel a RapidSSL, amely nem rendelkezik önálló pecséttel). Az ügyfélfiók adminjában a megrendelés oldalán, a Letöltés részben talál egy új gombot a pecsét megszerzéséhez.

Ellenőrizze a CA pecsét beállításait a „CA pecsét beállítása” gombbal. Itt választhatja ki a megjelenítési lehetőségeket és a szabvány méretét (Thawte, GeoTrust). A Smart Seal pecsét, amely a Secure Site tanúsítványhoz jár, még többet kínál - bekapcsolhatja az animációt, a pecsét lebegtetett felnagyításához (hover), hozzáadhatja saját céges logóját stb. A beállítások kiválasztása és megerősítése után a beállításait elküldjük a DigiCert-nek, és ott mentésre kerülnek . A változtatások véghezvitele után tehát nem kell megváltoztatnia a webhelyén található pecsét kódját.

Smart Seal pecsét beállítása, amely a Secure Site tanúsítványokhoz jár
Smart Seal pecsét beállítása, amely a Secure Site tanúsítványokhoz jár. Kattintson a nagyításért.

Miután kiválasztotta a méretet, erősítse azt meg a Küldés gombbal, majd zárja be a párbeszédpanelt, és töltse le a pecsétet az ugyanazon gombon található ikon segítségével. Ez megmutatja a pecsét szkriptjét és HTML-kódját, amelyet azután hozzáadhat a webhelyéhez a pecsétnek kiválasztott helyen. Használja egyszerre a pecsét mindkét részét, és illessze be az oldalak kódjába (a szkriptet beillesztheti az oldal fejlécébe is). Ha pecsétet küld webhelye adminjának, az információk TXT formátumban történő letöltésének lehetősége minden bizonnyal jól jön. Csak küldje ezt át a megfelelő személynek.