A Chrome 68 nem megbízhatónak jelöli a HTTP-s honlapokat

(2018. július 4.) Már ebben a hónapban nem megbízhatónak lesznek jelölve az új Chrome 68-ban azon honlapok, amelyek még mindig a régi HTTP protokollon futnak. Ebből kifolyólag javasoljuk honlapjaik ellenőrzését és az érintettek SSL/TLS tanúsítvánnyal való bebiztosítását.

A HTTP-s honlapok esetében ez Nem biztonságos jelzéssel jár együtt

A figyelmeztetés július végétől fog megjelenni, amikor a böngésző a 68-as verzióra frissül. A figyelmeztetés megjelenik a webhely címe mellett, valamint figyelmeztetni fogja a látogatót a honlapon működő nem biztonságos HTTP protokoll kockázataira. Más böngészők is követik a Google Chrome példáját, és figyelmeztetni fognak a HTTP-re; különösen, ha a felhasználó olyan űrlapokat vagy bejelentkezési párbeszédablakokat használ, amelyek a nem biztonságos protokollal működnek.

nezabezpečený web bez HTTPS odrádza návštevníkov

Minden ügyfelünk számára javasoljuk weboldaluk ellenőrzését és az SSL/TLS tanúsítványok telepítését. A HTTPS elengedhetetlen, és jövőre szigorúbb figyelmeztető mechanizmusokra lehet számítani. A böngészők biztonsági figyelmeztetés gyanánt áthúzott HTTP jellel fognak riasztani. A Chrome 68-ban bekövetkezett változásokról további információkat itt olvashat: Tegye biztonságossá honlapját, különben nem megbízható lesz!.

Biztosítsa webhelyét, vagy nem megbízható lesz.

Bármilyen kérdése felmerül, forduljon az SSLmarket ügyfélszolgálatához..