4-6 évre szóló többéves megrendelések vége

(2023.10.12) Október 31-től a 4-6 évre szóló többéves megrendelések már nem lesznek elérhetők, azonban a 2 és 3 évre szóló többéves megrendelések továbbra is kedvezményesen vehetők igénybe. Így nem veszíti el a lehetőséget, hogy kihasználja az előnyöket és egyszerűsítse a tanúsítványok életciklusát.

Kényelmes többéves megrendelések automatikus újrakiadással

Bár a TLS-tanúsítványok 1 évre szólnak, több évre is előfizethetőek. Ekkor a tanúsítványt többször is újrageneráljuk, és nem kell minden évben újra megrendelnie. Nem kell aggódnia az új tanúsítvány újragenerálása és kézbesítése miatt, automatikusan megkapja azt időben, amit elég csak telepíteni a szerveren. A kényelmes többéves megrendeléssel időt és pénzt is megtakaríthat.

A többéves megrendelésekre vonatkozó korlátozások

A DigiCert a 4-6 évre szóló többéves megrendeléseket október 31-től törli, de a 2-3 évre szóló megrendelések lehetősége továbbra is megmarad. Az egyéves megrendelésekhez képest így is pénzt takaríthat meg, és nem kell minden évben tanúsítványt rendelnie.

Hogyan érinti a változás a meglévő többéves megrendeléseket?

A meglévő többéves megrendeléseket ez a változás nem érinti. Ha 4-6 évre szóló megrendelése van, az a megrendelés lejáratáig érvényes marad, és minden évben új tanúsítványokat kap.