3 új Wildcard SSL tanusítvány az SSLmarket kinálatában

(2015.10.1.) Célunk, hogy nálunk az ügyfelek a Symantec CA legfrissebb tanusítványaihoz is hozza juthassanak.

Új tanusítványok kínálatunkban

Kínálatunkat teljesen új Symantec CA termékekkel bővítjük. 3 darab Wildcard tanusítványról van szó, amelyek az összes 3.szintű domain bebiztosítására szolgálnak (vagyis korlátlan mennyiségű subdomain). Mind a 3 tanusítvány a  *.domain-nev.hu domainen kívül a fő domaint is biztosítja (2. szint).

A termékek részleteit megtalálja a fenti linkekre kattintva.

Új tanusítványok bemutatása

A Symantec Secure Site Pro Wildcard a vállalat ellenőrzésű tanusítványok képviselője és kiegészíti a Symantec Secure Site Wildcard tanusítványt. A Pro variáns a legmodernebb ECC algoritmus használatának lehetőségét kinálja a rövidebb kulccsal való erősebb titokításhoz.

Zostávajúce dva certifikáty sú doplnením ponuky certifikátov s doménovým overením (DV). Sú lacnejším doteraz postrádaným variantom certifikátov s overením organizácie (OV).

Nálunk mindig a legrissebb kínálat

A Symantec Platinum partnerség előnyeiből merítünk; ennek köszönhetően kínálhatjuk ezeket az új tanusítványokat azonnal azok megjelenését követően a piacon, megelőzve konkurens vállalatokat. A mai naphoz számítva ezt a 3 tanusítványt még a CA-nál sem lehet még beszerezni.