A DigiCert CA idei konferenciája - az SSLmarket újabb sikere

2021. dec. 2. | Pataki Tamás

A DigiCert CA évről évre találkozókat szervez képviselői és üzleti partnerei számára. És bár a konferenciák körülményei megváltoztak, a DigiCert még mindig a világ legmegbízhatóbb PKI-megoldásszolgáltatója, az SSLmarket pedig a legnagyobb SSL/TLS tanúsítványszállító Közép-Európában. Az SSLmarket számos korábbi találkozón jelentős díjakat nyert - és ez az év sem volt kivétel.

A DigiCert nem csupán egy hitelesítő hatóság, hanem biztonsági szolgáltatások széles skáláját kínálja. Egy PKI és IoT megoldások szolgáltatója, amelyet az ügyfelek a modern DigiCert ONE platformon találnak meg, ahol a DigiCert átfogó Enterprise PKI Manager, IoT Device Manager, Secure Software Manager és Document Signing Manager modulokat kínál. A nevük arra utal, hogy mire szolgálnak. Ezek a szolgáltatások lefedik a nagyvállalatok által igényelt biztonságos szolgáltatások teljes körét.

A DigiCert rendszeresen bővíti kínálatát partnercégek és felvásárlások révén; ilyen például a KeyTalk bevezetése, amelyet szintén kínálunk ügyfeleinknek, valamint a VMC tanúsítványok. A DigiCert tervezi a PSD2 és a minősített tanúsítványok integrálását is.

Minden Roundtablehez tartozik egy díjátadó ünnepség. Kis túlzással azt mondhatnánk, hogy a díjátadó ünnepség a mi területünkké vált. 2016-ban elnyertük az EMEA-országok legnagyobb értékesítési növekedéséért járó díjat, 2018-ban és 2019-ben pedig a Million Dollar Club díjat. Nagyra értékeljük a többi 2019-es díjat is; a Collaboration Award díjat, illetve az elérhető legnagyobb elismerést, a Partner of the Year díjat. Tavaly kettős sikert arattunk: Sales Performance Award és a DigiCert Champion Awardot is bezsebelhettük. És mit nyertünk vajon idén? A Roundtableról frissen elhoztuk a Innovation Award és a Sales Performance Award-ot, mégha csak virtuálisan is. A díjgyűjteményünk mostantól teljes. Nagy örömünkre szolgál, hogy nem csak a magas színvonalú szolgáltatást sikerül fenntartanunk, hanem folyamatosan fejlődünk is, és hogy munkánkat elismerik a legnagyobb szinten is.

Mindig elsőként kínáljuk a DigiCert legújabb termékeit és technológiáit. Mi voltunk az elsők, akik az ACME protokollon keresztül automatizáltuk a tanúsítványok beszerzését és telepítését, valamint a többéves megrendeléseket. Az idei díjátadón a DigiCert a következőket mondta rólunk:

.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a DigiCert Partner Innovation Award 2021 díját a ZONER-nek adhatjuk át. Innovatív felületükkel a DigiCert új termékei életre keltek. Ezért nem meglepő, hogy a ZONER lett az idei év első számú többéves tanúsítványszállítója az EMEA-régióban. Gratulálunk mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a sikerhez."

Philip Antoniadis - EVP of Worldwide Sales, DigiCert

A DigiCert CA-val való idei együttműködést különösen a többéves megrendeléssel indított automatikus kiadás jellemezte. A legmagasabb szintű partnerségünknek köszönhetően VMC tanúsítványok, egy új DigiCert Smart Seal és egy KeyTalk automatizálási szolgáltatás is elérhetővé vált, amely lehetővé teszi a Code Signing tanúsítványok automatizálását és a kód aláírását a cloud segítségével, így a tanúsítvány a világ bármely pontján elérhetővé válik. Az általunk elnyert díjak munkánk minőségét bizonyítják, amely alapján biztos lehet abban, hogy mi vagyunk a legjobb SSL/TLS tanúsítvány és PKI szolgáltató az Ön és vállalkozása számára.


Pataki Tamás
Biztonságos SSL tanúsítványok szakértője
Symantec Sales Expert Plus
e-mail: pataki(at)zoner.hu