Az SSLmarket garantálja a leggyorsabb tanúsítványszerzést a piacon

2023. jan. 11. | Pataki Tamás

A tanúsítványok megszerzésének sebessége több tényezőtől függ. Az SSLmarket segítségével mindig biztos lehet abban, hogy a tanúsítvány kérése, a kérelmező hitelesíése, a tanúsítvány kiállítása és kézbesítése a lehető legrövidebb időn belül és bonyodalmak nélkül megtörténik.

Mindent automatizáltunk

Valószínűleg nem fogja meglepni, hogy a TLS-tanúsítványok teljes munkafolyamata automatizált az SSLmarketen. Gyakorlatilag semmi sem történik manuálisan, hacsak nem szabványos kérésről van szó. A már hitelesített szubjektívumok új tanúsítvány igénylése is automatizált, amennyiben érvényes még a hitelesítésük úgy nem szükséges azt megismételni. Így az OV és EV tanúsítványok is pillanatok alatt kiállíthatóak!

A DigiCert legmodernebb technológiáit és funkcióit használjuk azzal a céllal, hogy ügyfeleink a lehető legkényelmesebben és leggyorsabban megszerezhessék a tanúsítványt. A világ legnagyobb hitelesítő hatóságával való szoros együttműködésünknek köszönhetően mi vagyunk az elsők, akik technológiai újításokat vezetnek be a piacon. Ez a "hagyomány" előnyt jelent a konkurenciával szemben, és gyűjteményünkben az összes odaítélt díjjal büszkélkedhetünk, amit a DigiCert odaítélhet.

Az utolsó fejlesztésünk a Webhooks megvalósítása. Ezzel a DigiCert friss információkat küld nekünk a most kiállított tanúsítványokról, amelyeket mi továbbítunk az ügyfélnek. Semmilyen késleltetésre nem kerül sor.

Az SSLmarket segítségével sokkal gyorsabban és olcsóbban szerezhet be tanúsítványt, mintha magától a CA-tól vásárolta volna meg. Mindezt a közel 20 éve épített DigiCerttel való kiemelkedő pozíciónknak köszönhetünk.

Segítünk a hitelesítésben

Nem csak egy tanúsítvány-viszonteladó vagyunk, hanem az Ön biztonsági partnere is. Ügyfélszolgálatunk minden egyes tanúsítvány esetében a maximális segítséget garantálja, függetlenül a tanúsítvány árától. Segítünk ügyfeleinknek a tanúsítvány megszerzésében, ha közvetítőként járunk el a CA-nál. A legtöbb ügyfélnek nem is kell kapcsolatba lépnie a CA-val, mert mi aktívan segítünk nekik a hitelesítés elvégzésében.

A tanúsítványigénylők tényleges hitelesíése gyorsan és átláthatóan történik, köszönhetően a CA munkatársainak csapatának, akik csak nekünk dolgoznak. Többéves együttműködésünk során már ismerik ügyfeleinket és országos sajátosságainkat. Minden gördülékenyen működik! Technikai támogatás terén is élen járunk, mivel megértjük a problémát és tanácsot tudunk nyújtani, segíteni az ügyfeleinknek. Biztos lehet benne, hogy nem küldjük el a CA ügyfélszolgálathoz, ahol bonyolult lenne angol nyelven elmagyaráznia a problémáját, és várnia kellene amíg sorra jut.

Automatizálási lehetőségek az SSLmarketnél és a DigiCertnél

A tanúsítványok életciklusának automatizálására számos lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek. További információ az ACME, KeyTalk vagy DigiCert ONE. A tanúsítvány életciklusának automatizálásával többé nem kell manuálisan kezelnie a tanúsítványokat, így rengeteg időt takaríthat meg. A kérelemtől a kibocsátásig és a további megújításig minden automatikusan végigfut. Kérjen tanácsot tőlünk, hogyan teheti ezt meg kötelezettségek nélkül és ingyenesen. Szívesen segítünk Önnek.


Pataki Tamás
Biztonságos SSL tanúsítványok szakértője
Symantec Sales Expert Plus
e-mail: pataki(at)zoner.hu