Kedvezményben részesül, ha áthozza SSL/TLS tanúsítványát hozzánk

2020. okt. 12. | Pataki Tamás

A DigiCert hitelesítő hatóság támogatja azon ügyfelek átjövetelét, amelyek előtte egy másik hitelesítő hatóságnál voltak, és akár 25% -os kedvezménnyel motiválja őket az új tanúsítvány megszerzésére. Ezt a marketing programot Competitive Replacement hívják, és rajtunk keresztül élhet vele.

A tanúsítvány váltás egyszerű és a kedvezmény szinte mindenkinek jár

A DigiCert-hez bármelyik SSL/TLS tanúsítványt áthozhatja, amelyet nyilvánosan használ, és amely valamelyik választott hitelesítő hatóság (CA) által volt kiadva. Ezek listáját megtalálja itt, amely tartalmazza az összes főbb konkurens CA-t. Ha a tanúsítványt egy másik hitelesítő hatóság állította ki, az átállás csak egyedi feltételek mellett lehetséges (lásd az utolsó bekezdést).

Az új tanúsítványért járó kedvezmény mértéke az új megrendelt tanúsítvány típusától függ. Az alábbi leírás az egyes hitelesítési típusokat és azok elérhető kedvezményére világítanak rá. A kedvezmény korlátozás nélkül vonatkozik a többéves megrendelésekre is; amelyekkel még többet spórolhat!

Ha a prémium Secure Site tanúsítványra vált, további 10% kedvezményt kap!!

Nem veszít el az eredeti tanúsítvány érvényességi idejéből

DigiCert CA-ra váltáskor az eredeti tanúsítvány érvényességéből számolt akár 6 hónapot is visszakap, amelyet "elvesztene". Ez a megmaradt érvényesség a lejáró konkurens tanúsítványból automatikusan hozzáadódik az új tanúsítványához.

Hogyan lehet váltani SSLmarket és a DigiCert tanúsítványaira?

Csak annyit kell tennie, hogy megrendeli bármelyik SSL/TLS tanúsítványt kínálatunkból ugyanarra a domainre (CN), mint a jelenlegit, amelyet a DigiCert tanúsítványaira cserélne. A megrendelés utolsó lépésénél a végén válassza ki a jelenlegi hitelesítő hatóságot, amely az előző tanúsítványt kiállította.

Ezután elfogadjuk a megrendelést, ellenőrizzük, és ha minden rendben van, akkor alkalmazzuk a kedvezményt. A befizetés után elindul tanúsítvány megrendelése, amelyet DigiCert állít ki. A fennmaradó érvényességet a DigiCert automatikusan hozzáadja.

Ha több évre szóló tanúsítvány megrendelést indít, minden évben egy megújított tanúsítványt fog kapni 397 napra, a teljes megrendelés lejártáig, amelyet az ügyfélfiókjában is láthat.

Kérdése van? Állunk rendelkezésére!

Ebben a cikkben összefoglaltuk az összes fontos információt arról, hogyan lehet kedvezményesen egy SSL/TLS tanúsítványt áthozni valamelyik konkurens CA-tól a DigiCerthez. Ha bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal az SSLmarket ügyfélszolgálatunkhoz.  Segíthetünk az átállás individuális kérésében is, amennyiben a Competitive Replacement program feltételei nem megfelelőek az Ön számára


Pataki Tamás
Biztonságos SSL tanúsítványok szakértője
Symantec Sales Expert Plus
e-mail: pataki(at)zoner.hu