Használja az SSLmarket alkalmazást, és takarítson meg időt. Mostantól az Outlookot is beállítja az Ön számára

2022. aug. 23. | Pataki Tamás

Az SSLmarket alkalmazás segít a tanúsítvány CSR-jének létrehozásában és a megrendelésbe való beillesztésében, de a kiállított tanúsítványt is telepítheti a segítségével. Az alkalmazás új verziójával egy kattintással S/MIME tanúsítványt is beállíthat az Outlookban történő aláírásra! Próbálja ki az alkalmazásunkat még ma!

Az alkalmazás segít a tanúsítványok kezelésében

Az alkalmazás megmutatja az SSLmarket-fiókjában lévő összes tanúsítványt. Közvetlenül az alkalmazásban hozhat létre kulcspárt számukra, az alkalmazás elküldi a generált CSR-t a megrendeléshez, és importálja a kiállított tanúsítványt a rendszer tárolójába. Ez különösen hasznos a szervereknél, mert így könnyen hozzárendelheti a tanúsítványt egy szolgáltatáshoz (például egy IIS-t használó weboldalhoz).

Ezeknek a funkcióknak köszönhetően teljesesen megszüntethető a kulcspárok generálásának, a CSR feltöltésének a megrendelésbe, vagy a tanúsítványok telepítésének szükségessége. És ez még nem minden! További lépéseket tettünk a felhasználók konfortérzetének növelésében.

SSLmarket Windowsos alkalmazása

Az új verzió lehetővé teszi az S/MIME telepítést Outlookra

Az 1.1.0 verzióban egy forradalmian új funkciót vezettünk be: S/MIME tanúsítvány telepítése az Outlookba. Miután az S/MIME tanúsítványt kiállították, egyetlen kattintással importálhatja azt a rendszerébe. Ezután egy alkalmazás párbeszédpanele megkérdezi Önt, hogy szeretné-e a tanúsítványt alapértelmezettként beállítani az Outlookban az e-mailek aláírásához. Ha megerősíti azt, az aláírás engedélyezésre kerül, és kész is van.

Ez a funkció megspórolja Önnek a tanúsítvány PFX-be való exportját, majd importját a számítógépre, illetve beállítását az Outlookba. Az összes ilyen lépést, amelyet az alkalmazás megspórol, megtalálja a súgóban: S/MIME tanúsítvány importja a kliensbe és beállítása.

Az alkalmazást letöltheti alább. Az indítás után aktualizálja magát a legfrissebb verzióra.

Az alkalmazás SSLmarket-fiókjához való csatlakoztatásához engedélyeznie kell az API-hozzáférést az ügyfélfiókjában, és ott kell létrehoznia egy API-kulcsot. Ezt beilleszti az SSLmarket Windows alkalmazásba, és a kapcsolat létre is jön. Nincs szüksége felhasználónévre vagy jelszóra.

Az alkalmazás kompatibilis az Outlook minden verziójával

Az új S/MIME tanúsítvány beállítási funkciót sikeresen teszteltük az Outlook 2019, 2016, 2013 és 2010 programokban. Biztosan szolgál majd a régebbi verziókban is, mert a beállítás elve még mindig ugyanaz. Könnyítse meg az S/MIME tanúsítványok beállítását az Outlookban, és töltse le alkalmazásunkat.

Tervben volt kiterjeszteni az S/MIME tanúsítványok telepítésének támogatását a Mozilla Thunderbirdre, de sajnos ez technikailag nem lehetséges.

Innoválunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk

Azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Ha bármilyen ötlete van arra vonatkozóan, hogyan egyszerűsíthetnénk vagy javíthatnánk szolgáltatásainkat, kérjük, ne habozzon, ossza meg velünk az alábbi elérhetőségeinken.


Pataki Tamás
Biztonságos SSL tanúsítványok szakértője
Symantec Sales Expert Plus
e-mail: pataki(at)zoner.hu