A DigiCert Partner of the Year 2019 díjazottjai vagyunk

2019 okt. 30 | Pataki Tamás

A ZONER SSLmarketja a legmagasabb elismerést nyerte el, melyet a DigiCert hitelesítő hatósággal való együttműködés esetén elérhető. Ez is megerősíti egyedülálló szerepünket az európai piacon.

Cena DigiCert Partner of the Year

A ZONER SSLmarket oldala a legnagyobb presztízsű díjat, a 2019-es év Partnere kapta (Parner of the Year). Ezt a legnagyobb elismerést az átlagon felüli teljesítményért és az új termékek piacra való bevezetéséért kaptuk.

Továbbá bezsebelhettük az Együttműködésért járó díjat (Cooperation Award 2019) is. A DigiCert díjázta az egyedülálló együttműködésünket is az üzlet, marketing és fejlesztés területén. Ezzel megerősítette és visszaigazolta átlagon felüli partnerségi teljesítményünket.

A harmadik díjunk a Million dollars club, amelyet már 2018-ban is elnyertünk. Ezt azon partnerek kapják, amelyek a legnagyobb részedést teszik ki a tanúsítványok eladásából, az ilyen díjazottból csak néhány van Európában. A díj bizonyítja, hogy a legsikeresebbek közé tartozunk az ágazatban.

A fentebb említett díjaink alátámasszák az európai piacon való vezető pozíciónkat és a különleges együttműködésünket a világ legnagyobb hitelesítő hatóságával. Ügyfeleinknek a díjak garanciát jelentenek a szolgáltatások legmagasabb szintjére, a legújabb innovációk elérhetőségére és a teljes kínálatot a DigiCert és a QuoVadis hitelesítő hatóságok termékeihez. A DigiCerttel való szoros együttműködésünknek köszönhetően felhasználóink olyan szolgáltatásokban is részesülhetnek, amelyekhez sehol máshol nem férnének hozzá.

Sikereink és díjaink teljes áttekintését az alábbi oldalon találja SSLmarket sikerei és díjai.


Pataki Tamás
Biztonságos SSL tanúsítványok szakértője
Symantec Sales Expert Plus
e-mail: pataki(at)zoner.hu