A GeoTrust tanusítványok új Intermediate tanusítvánnyal lesznek kiállítva

Logo certifikačnej autority GeoTrust

(2013.12.02.) A GeoTrust CA szolgáltatásainak minőségi fejlesztésének keretein belül saját SSL tanusítvány infrastruktúra integrál a létező Symantecrendszerbe (korábban Verisign). Ennek a változtatásnak a következtében, amely lényeges hasznot jelent az ügyfeleknek a tanusítványok gyors kiállításának köszönhetően, az összes újonnal kiállított GeoTrust SSL tanusítvány új Intermediate tanusítvánnyal lesz kiállítva.

Az első hullámban, pontosan 2013.12.6.-tól az új GeoTrust SSL CA - G2 Intermediate tanusítvány lesz használva, amelyekkel a True BusinessID tanusítványok vanna kiállítva, beleértve a Wildcard típust is. A True BusinessID EV kiterjesztett ellenőrzésű tanusítvány az Intermediate GeoTrust Extended Validation CA - G2 tanusítványból lesz kiállítva.
A második hullámban azon intermediate tanusítványok megváltoztatására kerül sor, amelyek a RapidSSL-t és a QuickSSL-t állítják ki. A pontos dátumot ehhez môg nem ismerjük, csak annyit, hogy erre a 2014-es évebn kerül sor.

Ezen változtatás miatt nem kell aggódnia, mivel az új Intermediate tanusítványt e-mailben kapja meg egyszerre az újonnan kiállított tanusítvánnyal, vagyis nem kell keresnie utánna. Elég a szerverre felhelyezni az új tanusítvány telepítésekor. Ebben segítséget nyújt a Súgó rész az SSLmarket.hu weboldalon.

A gyökér GeoTrust SSL tanusítvány nem változik, tehát ezzel a változtatással nincs befolyásolva a böngészőkben a tanusítványok megbízhatósága. További információért lépjen velünk kapcsolatban elérhetőségeinken.