FreeSSL tanusítvány 30 napra INGYEN

(2014.1.16.) Ezúttal lehetőséget kaphatunk kipróbálni a RapidSSL tanusítványt 30 napra ingyen. A próba tanusítvány megnevezése FreeSSL, amelyet kérvényezhet egyenesen az SSLmarket ügyfélfiókjából.

RapidSSL CA

Ha korábban kiakart próbálni egy teszt SSL tanusítványt, bonyolult úton kellett azt kérvényezni egyenesen a tanusítvány autoritás weboldalán és annak érvényességének lejártát követően az egész tanusítvány rendelését újból kellett beadnia. A FreeSSL-nek köszönhetően ez már a multé.

Hogyan szerezheti be a weboldala bebiztosítását 30 napra ingyen?

Most lehetősége van a próba FreeSSL tanusítvány kiállítására egyenesen a mi rednszerünkön keresztül az ügyfélfiókba való bejelentkezést követően. A RapidSSL tanusítványt az autoritás állítja ki, amely 30 napig érvényes és teljesen megbízható. Az érvényesség lejártát követően kínálatunkból bármelyik tanusítványra meghosszabbíthatja annak érvényességét az nélkül, hogy a rendelést újból ki kéne töltenie.


Kipróbálom

A FreeSSL tanusítvány előnyei


  • Próba SSL tanúsítvány 30 napra INGYEN
  • Egyszerű kiállítás pár perc alatt
  • A böngészők 99,9%-nál megbízható
  • Díjmentes tanusítvány átgenerálás
  • 40-256 bites titkosítás
  • A root tanusítvány 2.048 bites

Az ingyenes próba FreeSSL tanusítvány segít dönteni minden eladónak és vásárlónak, aki először ki szeretnék próbálni a tanusítványt miellőtt megvásárolná az SSLmarkettől.

Szükség esetén lépjen kapcsolatba az SSLmarket ügyfélszolgálatával.