PayPal az SSLmarket-en - modern online fizetési alternatíva

(2013.12.05.) Több mint 230 millió ügyfél a világ 193 országából használja ki a PayPal biztonságos fizetési rendszerének lehetőséginek formáját. Mától ez a gyors és biztonságos fizetési lehetőség az SSLmarket ügyfelei előtt is megnyílik a tanusítványok befizetésénél. A PayPal-on keresztül való fizetéssel bővül az SSLmarket fizetés módjai, mégpedig fizetés banki átutalással és bank kártyával.

Vásárlás nálunk csakis kényelmesen

Az interneten, PayPalon keresztüli vásárlás fő előnye, hogy egyszerűen csak megrendeli és kifizeti - ...mindössze pár másodperc alatt. Mindemellett biztos lehet abban, hogy banki adatai biztonságban vannak, mivel azokat a rendszerbe csak a fiók létrehozásakor adja meg. Az SSL tanusítványért befizetett összeget rendszerünk azonnal jelzi, vagyis nem kell várni arra, hogy az összeg bankszámlánkra érkezzen, mint a klasszikus banki átutalásoknál. Ezenkívül fizetni kényelmesen tud mobil telefonjáról vagy táblagépen keresztül is.

PayPal logo

Biztonságos fizetés az interneten? Egyszerűbb már nem is lehetne!

A PayPal fiókja virtuális. A pénzbeli utalások e-mail címek által vannak azonosítva. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges semmilyen számlaszám megadása. Ezzel a PayPal ügyfele bármely olyan országban rendelhet és fizethet, melyek ezt a fizetési rendszert támogatják.
További információt a PayPal fizetési rendszerről a www.paypal.hu weboldalon találhat.

.