Intermediate tanúsítványok és telepítésük

Itt talál információkat az Intermediate tanúsítványokról, amelyek biztosítják a telepített tanusítvány hitelességét. A súgónkban talál információkat a működésükről, telepítési útmutatót és letöltési lehetőséget.

Mi az Intermediate tanúsítvány

Intermediate tanúsítvány bisztosítja az ügyfél tanúsítvány hitelességét köszönhetően a kapcsolatának a Root autority tanúsitványokra, amely jelen van az operációs rendszerekben és böngészőkben. Az ügyfél tanúsítvány nincs közvetlenül kibocsáltva a Root tanúsítvány hátósággal, hanem az Intermediate tanúsítvánnyal. Ha ez nincs telepítve a szerveren, a böngésző figyelmeztetést mutat a látogatóknak a megbízhatatlan tanúsítvány kiadójáról.

Hogyan kell telepíteni az Intermediate tanúsítványt

Intermediate tanúsítványt a megfelelő hatóságtól egyszerűen csak importálni kell a szerverre . A Microsoft szervernél a megfelelő elhelyezkedése a tanúsítvány tárolóban van. Az UNIX szervereken, a legtöbb esetben, az Intermediate-ot elég csak menteni a fájlba a telepített tanúsítványhoz. Telepítési utasításokat az Intermediate tanusítványokról találnak az SSL tanúsítványok telepítísesi útmutatókban.

Hol található a tanúsítvány

A kiadott tanúsítvány e-mailben érkezik meg együtt a telepitési információkkal és linkel az Intermediate tanúsítvanyokra. Ezek kaphatók az illetékes tanúsítvány hatóság weboldalán de különböznek a tanúsítvány tipusától függően.

A tanúsítványokat megtalálja a típusuk szerint ezeken a linkeken:

Ha segítségre lenne szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkal, ahol segítenek tanusítványt választani és bármilyen probléma megoldásában.