Tanúsítványok kezelése End User Portal felületen

Az End User Portal felület a tanúsítvány információinak megjelenítésére és a tanúsítvánnyal történő alaptevékenységek végrehajtására szolgál.

A tanúsítványt különböző formátumokban lehet a portálról letölteni, beleértve az Intermediate tanúsítványokat is, és a tanúsítványt ingyen újrakiadathatja. Az újrakiadatásra általában a nyilvános kulccsal kapcsolatos gondok miatt szokott sor kerüni, például, ha törlődik, vagy nem lehet a tanúsítvánnyal összeegyeztetni.

Az End User Portal felület különböző minden tanúsítvány hatóság esetén, mely az Ön tanúsítványát kiállította. A Symantec tanúsítványok eckluzív funkciót kínálnak malware elleni védelem formájában (Web Site Malware Scan), Norton pecsét megjelenítése az Ön böngészőjében (Seal-in-Search) és az Ön oldalának biztonsági értékelése (Vulnerability Assessment). Ezért két útmutatóval szolgálunk az End User Portal használatához és információt ezekről az extra funkciókról a Symantec End User Portal felület útmutatójában talál.

Symantec tanúsítvány hatóság

A Symantec tanúsítványok extra funkciókkal is szolgálnak, melyeket más tanúsítvány hatóságoknál nem talál. Közös megnevezésük a Norton Secured Seal Services és a portálon beállíthatja a Search-In Seal funkciót (Norton pecsét megjelenítése a böngészőkben), Vulnerability Assessment (Sebezhetőség behatárolása) és Malware Scan (rosszindulatú kód elleni védelem). A Symantec tanúsítványokkal az SSL tanúsítványon kívül a web biztonsági felmérését és a támadók rosszindulatú kódjának elhelyezése elleni védelmet kapja. Norton logó megjelenítése a bebiztosított weboldal mellett a keresés eredményei között több látogatót is hozhat és növeli a bebiztosított internetes boltok forgalmát.

Részletes útmutatót a Symantec End User Portal felület használatát illetően a mellékelt PDF dokumentumban talál.

Thawte, Geotrust és RapidSSL tanúsítvány hatóságok

A többi tanúsítvány hatóság nem szolgál extra funkciókkal az SSL tanúsítványok számára, viszont az End User Portal felületükön elvégezheti a tanúsítványokkal kapcsolatos alaptevékenységeket. Információt jeleníthet meg a tanúsítványról, újrakiadathatja vagy törölheti.

Részletes útmutatót az End User Portal felület használatát illetően a mellékelt PDF dokumentumban talál.

Szükség esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, mely segít Önnek a tanúsítvány kiválasztásában és válaszol kérdéseire.